Архива за месец: февруари 2003

„Пејвмент“ во Мезанин 05

Вечерва ориентирани кон американската инди сцена, па освен хероите „Пејвмент“, ги слушаме и Ред хаус пеинтерс, Американ мјузик клаб и други изненадувања 😉

Читај повеќе

„Тиндерстикс“ во Мезанин 04

И не само Тиндерстикс, во четвртото издание на меѓупросторот на Радио Равел слушаме еден куп актуелни квалитетни музики. Стисни плеј на емисијата подолу 😉

Читај повеќе