Архива за месец: мај 2006

Екс-ЈУ „Мезанин“ 154

По повод утрешниот „Ден на младоста“, фокус на екс-ЈУ сцената. Но, старт со Масив атак, кои на 11 јуни доаѓаат во нашиот град 😉

Читај повеќе