Архива за месец: јануари 2012

Санденс 2011 во „Филмополис“ 379

Стартуваме со номинациите за Оскар, а потоа комплетно се посветуваме на актуелното издание на најзначајниот фестивал на независни филмови во светот, Санденс во Парк сити, Јута.

Читај повеќе