Архива за месец: април 2005

Interpol во „Мезанин“ 104

Доволно темни за да ги споредат со Џој дивижн, доволно модерни за да фураат свој звук. Дами и господа, во вечерашниот фокус неизбежните њујоршки даркери „Интерпол“.

Читај повеќе