Interpol во „Мезанин“ 104

Доволно темни за да ги споредат со Џој дивижн, доволно модерни за да фураат свој звук. Дами и господа, во вечерашниот фокус неизбежните њујоршки даркери „Интерпол“.

Емисијата во целост на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *