Архива за месец: август 2008

Интервју со Влатко Стефановски на Равел

По повод излегувањето на новиот албум на неговото трио, го угостивме Влатко во „Извесен поглед“ на Радио Равел и си направивме квалитетен муабет.

Читај повеќе