Архива за месец: март 2011

„Ова не е американски филм“ + Оскари во „Филмополис“ 337

Премиерата на деби филмот на Сашо Павловски и церемонијата на Оскарите во вечерашниот филмски магазин на ТВ Телма.

Читај повеќе