Таг архива: ајуо хироми

„Ayuо/Ohta Hiromi“ во Мезанин

Во вечерашното издание музички одиме на далечниот Исток. Дуото од насловот издаде прекрасен современ албум насловен „Red moon“, зачинет со сите традиционални примеси на Ориентот.

Читај повеќе