Таг архива: д ликс

Џулиет Луис во „Мезанин“

Славната американска актерка има и одлична музичка кариера, вечерва ја слушаме со нејзиниот бенд The Licks. Загревање со музика на жени на работ од нервниот слом 😉

Читај повеќе