Таг архива: истерн

12. СФФ и „Непрофесионалците“ во „Филмополис“ 251

Случувањата на новото издание на Скопскиот филмски фестивал, каде може да проследиме прегледн ан „Истерн“ жанрот, како и оние на Државниот фестивал на непрофесионален филм, вечерва во новото издание на магазинот.

Читај повеќе