Таг архива: камџијаш

„Приказни на тивок оган“ од Светлана Камџијаш

ИЛИ-ИЛИ ја заокружува својата есенска издавачка приказна со новата прозна книга  насловена „Приказни на тивок оган“ од Светлана Камџијаш. Се работи за збирка раскази која фигурира како 178 издание во популарната едиција „ПРОаЗА“.

Читај повеќе