Таг архива: кемпбел

Isobel Campbell & Marc Lanegan во „Мезанин“

Во вечерашното издание посвета на прекрасниот албум Ballad of the broken seas на Изобел Кемпбел и Марк Ланеган. Уживанција!

Читај повеќе