Таг архива: корган

Billy Corgan во „Мезанин“ 119

Меѓупросторот на Радио Равел во нов термин, среда во 22 часот. Репризите ќе одат сега веќе во стариот термин, сабота од 20 часот. Во фокусот, првиот соло албум на Били Корган од Смешинг пампкинс.

Читај повеќе