Таг архива: медли

Medley „Мезанин“

Пресек на актуелните музики презентирани во претходните изданија на емисијата – Том Јорк, Нил Јанг, Соник Јут, Ајуо/Хироми…

Читај повеќе

Медли „Мезанин“ 113

Соник јут, Бен Харпер, Том Вејтс и еден куп супер музики во овој колажен меѓупростор на Равел. Начулете уши и уживајте 😉

Читај повеќе