Таг архива: менцл

Јиржи Менцл во „Филмополис“ 247

Славниот чешки режисер беше гостин во Кинотеката на Македонија, вечерва во фокус и во нашиот и Ваш филмски магазин на ТВ Телма.

Читај повеќе