Таг архива: пејвмент

„Пејвмент“ во Мезанин 05

Вечерва ориентирани кон американската инди сцена, па освен хероите „Пејвмент“, ги слушаме и Ред хаус пеинтерс, Американ мјузик клаб и други изненадувања 😉

Читај повеќе