Таг архива: пи-џеј харви

Рејдиохед и Пи-Џеј Харви во „Мезанин“

Потентниот британски бенд Рејдиохед со новиот албум In rainbows во меѓупросторот на Радио Равел. Но предност и’ даваме на рокенрол дамата Пи-Џеј Харви. Уживајте.

Читај повеќе