Таг архива: редфорд

25. „Санденс“ во „Филмополис“ 238

Новото издание на најценетиот Independent film festival во фокус во вечерашниот магазин на Телма, во кој потсетуваме на неговата важност за седмата уметност.

Читај повеќе