Таг архива: тв

ИЛИ-ИЛИ на Саемот на книга 2019

Настап во рамките на Утринската програма на ТВ Телма по повод новите изданија и комплетното претставување на ИЛИ-ИЛИ на претстојниот Саем на книга 2019 во Скопје.