Таг архива: телевижн

Bauhaus во „Мезанин“

Легендарниот дарк-вејв бенд со нов материјал во меѓупросторот на Радио Равел, но и Телевижн и Бернајс пропаганда. Внимавајте – добра музика!

Читај повеќе