Таг архива: трејси

Tracey Thorn во „Мезанин“

Во Мезанин број 211, во фокус женските вокали на актуелната музичка сцена, а во целост го преслушуваме новиот соло албум на Трејси Торн, Out of the woods. Екс-вокалистката на Everything but the girl снимила прекрасно остварување, слушнете го 😉

Читај повеќе