Таг архива: трибина

Тркалезна маса во Кинотека во „Филмополис“ 239

Новиот директор на Филмскиот фонд, Дарко Башевски, ги собра филмските работници на едно место, во Кинотека, за да дискутираат на многу теми кои ја засегаат филмската фела. До крајот на магазинот и други актуелни содржини од светските меридијани.

Читај повеќе