Архива за месец: март 2007

Isobel Campbell & Marc Lanegan во „Мезанин“

Во вечерашното издание посвета на прекрасниот албум Ballad of the broken seas на Изобел Кемпбел и Марк Ланеган. Уживанција!

Читај повеќе

Брајан Ино и Дејвид Брн во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, фокус врз легендарниот албум „My life in the bush of ghost“ од 1981 година на Брајан Ино и Дејвид Брн.

Читај повеќе

Б-страна на ЛП во „Мезанин“

Во 186 издание на магазинот, повторно музика од ЛП-ја, и тоа Б-страни од албуми на Кокто Твинс, Баланеску квартет, Ник Кејв и Кејт Буш.

Читај повеќе