Б-страна на ЛП во „Мезанин“

Во 186 издание на магазинот, повторно музика од ЛП-ја, и тоа Б-страни од албуми на Кокто Твинс, Баланеску квартет, Ник Кејв и Кејт Буш.

Емисијата е емитувана на 07 март 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *