Брајан Ино и Дејвид Брн во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, фокус врз легендарниот албум „My life in the bush of ghost“ од 1981 година на Брајан Ино и Дејвид Брн.

Емисијата е емитувана на 14 март 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *