Архива за месец: јануари 2009

Болно соочување со вистината

Кон „Снег“ на Аида Бегиќ

Со длабоко понирање во психата на главните протагонисти, Аида Бегиќ успева да долови една потресна приказна од поствоена Босна во 90-те години

Читај повеќе

25. „Санденс“ во „Филмополис“ 238

Новото издание на најценетиот Independent film festival во фокус во вечерашниот магазин на Телма, во кој потсетуваме на неговата важност за седмата уметност.

Читај повеќе