Fuck buttons во „Мезанин“

MGMT, Nick Cave, Fuck Buttons во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел. Врзете се, полетуваме 😉

Емисијата е емитувана на 21 јануари 2009 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *