Архива за месец: септември 2012

33. „Браќа Манаки“ во „Филмополис“ 407

Случувањата на отворањето на 33 издание на Фестивалот на филмска камера „Браќа Манаки“ во Битола, вклучувајќи ја и светската премиера на „Трето полувреме“ на Дарко Митревски, како и портрети на годинашните лауреати.

Читај повеќе

69. Венециска Мостра во „Филмополис“ 406

Во фокус случувањата на најновото издание на најстариот филмски фестивал во светот, вклучувајќи ги и годинашните лауреати.

Читај повеќе