69. Венециска Мостра во „Филмополис“ 406

Во фокус случувањата на најновото издание на најстариот филмски фестивал во светот, вклучувајќи ги и годинашните лауреати.

Емисијата е емитувана на 25 јуни 2012, на ТВ Телма.

https://www.youtube.com/watch?v=GHa3XfPQRUw

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *