Архива за месец: декември 2012

Од Тарковски до Гринавеј во „Филмополис“ 419

Емисија во која веројатно насловот објаснува се’ – лепеза од филмски содржини и во ова издание на магазинот 😉

Читај повеќе

Синеплекс Скопје и Европски филмски награди 2012 во „Филмополис“ 418

Две убави полувремиња од седмата уметност во вечерашниот филмски магазин!

Читај повеќе

Актуелни филмски остварувања во „Филмополис“ 417

Преглед на највозбудливите актуелни остварувања во седмата уметност во 417 издание на магазинот на ТВ Телма.

Читај повеќе