Архива за месец: февруари 2014

64. Берлинале во „Филмополис“ 474

Преглед на случувањата на првиот „А“ фестивал во годината, Берлиналето, вклучувајќи ги и лауреатите.

Читај повеќе

Фестивалско издание на „Филмополис“ 473

Фокус на отворањето на 64 издание на Берлиналето во новото издание на филмскиот магазин на ТВ Телма.

Читај повеќе