64. Берлинале во „Филмополис“ 474

Преглед на случувањата на првиот „А“ фестивал во годината, Берлиналето, вклучувајќи ги и лауреатите.

Емисијата е емитувана на 17 февруари 2014 година, на ТВ Телма.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *