Фестивалско издание на „Филмополис“ 473

Фокус на отворањето на 64 издание на Берлиналето во новото издание на филмскиот магазин на ТВ Телма.

Емисијата е емитувана на 10 февруари 2014 година.

https://www.youtube.com/watch?v=lZUbUb8D6P8

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *