Доцни ноќни приказни во „Мезанин“

Во ова октомвриско издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус на изборот на музика на компилацијата уредена од Нувел Ваг. Уживајте 😉

Емисијата е емитувана на 10 декември 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *