Емил Хаџи Панзов во „Мезанин“ 128

Новиот магазин „Филтер“ повод за разговор со главниот и одговорен уредник во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *