Gorillaz во „Мезанин“ 144

„Demon days“ е вториот албум на сајд-проектот „Горилаз“ на Дејмон Албарн од „Блур“, вечерва како повод да се потсетиме на прекрасниот брит-поп како музички израз.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *