Македонски „Мезанин“ 133

10 квалитетни албуми од македонската музичка сцена од тековната 2005 година, во фокус во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *