Mercury rev во „Мезанин“ 112

Во пресрет на концертот на деценијата во нашиот град, емисија посветена на моите музички херои Меркјури рев. Не можам да ја опишам радоста!!!

Емисијата е на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *