Неле К. и Марсо во „Мезанин“

Во 164 издание на магазинот, разговор со гостите Неле К. (E Go East records) и Марсо за случувањата на независната македонска музичка сцена.

Емисијата е со датум 04 октомври 2006, мегахерцот е 96-иот 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *