Париз 2012

Во убаво сеќавање на Париз 2012-та, пред да му се случат „Батаклан“ и „жолтите елеци“.

 

Едит: 21 октомври 2019 – и пред да ни се случи „современиот Наполеон“ Макрон!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *