Претпоследното издание на „Мезанин“

Во претпоследното издание на меѓупросторот на Радио Равел слушаме актуелна музика од домашни и бендови од светската музичка сцена: The John, Glasvegas, Frank Black, Franz Ferdinand, Foals… Вистинска уживанција 😉

Емисијата е емитувана на 27 мај 2009 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *