Тангенцијално за неизвесноста и несигурноста

(Кон романот „Шрапнел“ на Игор Анѓелков во издание на Или-Или, Скопје, 2020 година)

По една година од излегувањето на „Шрапнел“, и Сашо Огненовски се осврна кон романот и она што го испровоцирало.

Текстот беше објавен на 15 февруари 2021 на страната kultura.mk. Еве го и линкот за заинтересираните 😉

Тангенцијално за неизвесноста и несигурноста

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *