Таг архива: азра

Azra во „Мезанин“ 97

Џони Штулиќ со интервју повторно ги разбранува страстите на екс-ЈУ просторите. Вечерва посветa на неговата Азра, но и на останатите музики кои ги сака(в)ме и со кои пораснавме и созреавме.

Читај повеќе