Таг архива: бакстер

Четири силни машки вокали во „Мезанин“

Во 229 издание на меѓупросторот на Радио Равел, четири фантастични машки вокали: како основа на сите нив – господинот Ник Дрејк, а како негови поклоници и продолжувачи на делото – Џеф Бакли, Бен Харпер и Том Бакстер.

Читај повеќе