Четири силни машки вокали во „Мезанин“

Во 229 издание на меѓупросторот на Радио Равел, четири фантастични машки вокали: како основа на сите нив – господинот Ник Дрејк, а како негови поклоници и продолжувачи на делото – Џеф Бакли, Бен Харпер и Том Бакстер.

Емитувано на 12 март 2008 година, на Радио Равел, 96 ФМ. Прекраснотии 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *