Таг архива: беи д фиш

Беи д фиш во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, конечно, по многу музицирање во живо, деби албумот „Look up“ на Беи д фиш. Гостин: Огнен Анастасовски. И генерално, македонско издание на магазинот.

Читај повеќе