Таг архива: блог

Актуелните скопски блогери во „Мезанин“

Вечерва нетипично издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус на актуелните цареви на интернет мрежата, кои, меѓу другото, слушаат и добра музика.

Читај повеќе