Актуелните скопски блогери во „Мезанин“

Вечерва нетипично издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус на актуелните цареви на интернет мрежата, кои, меѓу другото, слушаат и добра музика.

Емисијата е емитувана на 23 јануари 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *