Таг архива: бодан

Фолтин + Бодан & Кокан во „Мезанин“ 135

Вечерва македонско издание на „Мезанин“: во целост „Лолитату“ на Фолтин, но и „Скици од минатото“ на Бодан и Кокан од „Леб и сол“. Полна капа!

Читај повеќе