Таг архива: брн

Брајан Ино и Дејвид Брн во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, фокус врз легендарниот албум „My life in the bush of ghost“ од 1981 година на Брајан Ино и Дејвид Брн.

Читај повеќе